Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en koskocaman avantajı kötü sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına niçin olacaktır.

İçeriden dışarı yakın itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir katının yıldızlı olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Kuruluşda yangın çıkması halinde sıcaklık ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine rabıtlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en isabetli bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini esenlayabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bununla beraberinde hordaki kriterlere mevla olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri Yangın Kapısı olarak olması onaylama edilir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangına karşı korunmakta size en oflaz hizmeti veren firmayı açıklıkştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak biz tüm yönetmeliğe oranlı üretim yapmaktayız. Pahal halde yaptığımız işçilikin mazmunı kalmayacak ve insanlar beis göreceklerdir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page